Očeva mezimica
89

Beckhamov poklon kćerki za 12. rođendan je sulud, morao je dobiti i posebnu dozvolu

H. H.
David Beckham i njegova kćerka Harper (Foto: Daily Mail / Twitter)
David Beckham i njegova kćerka Harper (Foto: Daily Mail / Twitter)
David i Victoria Bekham poklonili svojoj 12-godišnjoj kćerki Harper, rođenoj u Los Angelesu nesvakidašnji i skupocjen dar povodom njeng rođendana ranije ove godine.

Ovo je otkrilo online izdanje magazina "OK!", prema kojem je bivši nogometaš Manchester Uniteda, Real Madrida, Los Angeles Galaxija, Milana i PSG-a, zajedno sa suprugom poklonio svojoj mladoj kćerki kuću na drvetu vrijednu 115.000 eura.

Kuća je sagrađena na stubovima hrasta i i to nakon dobijanja dozvole za gradnju na porodičnom imanju u Cotswoldsu u Engleskoj, vrijednom 13 miliona eura.

Kuća na drvetu je dimenzija 4,5 metara x 4,5 metara dužine i širine, a visoka je 4,275 metara i pokriva površinu od 15,6 kvadratnih metara.

Kuća na drvetu koju je Harper Beckham dobila za rođendan (Foto: Twitter)
Kuća na drvetu koju je Harper Beckham dobila za rođendan (Foto: Twitter)

Njeni rođendani su se uvijek obilježavali ekstravagantnim poklonima, a za sedmi rođendan roditelji su joj poklonili ponija od 8.000 eura i opremu za jahanje.

Harper se redovno može vidjeti u pratnji Davida i Victorije na raskošnim odmorima i dsstinacijama kao što su Venecija, Hrvatska i Francuska. Porodica također posjeduje vlastitu jahtu od 6 miliona eura, nazvanu Seven u čast Harperinog srednjeg imena, koju često koriste za svoja putovanja.