Sky Sport
0

Beckham u januaru opet u Milanu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Talijanski sportski kanal Sky Sport javlja da su američki LA Galaxy i Milan postigli novi sporazum o posudbi engleskog nogometnog reprezentativca Davida Beckhama.

Beckham je kao igrač pod ugovorom s kalifornijskim klubom drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Milanu, a isti scenarij ponovit će se i sljedeće zime, piše nogometni portal Goal.com pozivajući se na talijanski Sky Sport.

Nakon što je Beckham nedavno javno konstatirao da ima na stolu ponude nekoliko klubova za odlazak na posudbu, špekulacije o njegovoj budućnosti postale su sve učestalije. No, izvještaj talijanskog medija sugerira da su se LA Galaxy i Milan već dogovorili o Beckhamovom odlasku na posudbu na San Siro u januaru sljedeće godine.

Izvještaj tvrdi da su direktori oba kluba već otvorili dijalog o slavnom engleskom nogometašu, te da će se Beckham vratiti na San Siro početkom sljedeće godine. Beckham je, navodno, imao i opciju raskidanja ugovora s LA Galaxyjem, ali mu Milan nije mogao ponuditi ugovor na duge staze. Ostim toga, Beckham mora i poštovati svoje ugovore s američkim sponzorima.

Kako bi prisznažio vjerodostojnost priče, Sky Sport tvrdi da je Milanov prvi operativac Adriano Galliani već razgovarao s izbornikom engleske reprezentacije Fabijom Capellom o Beckhamu, te da je Capello sretan zbog povratka Beckhama u klub kojeg je nekada trenirao.