Sanja da obuče nacionalni dres
0

Beckham: Nikada ne bih odbio poziv u reprezentaciju

Totalsport
David Beckham (Foto: AFP)
David Beckham (Foto: AFP)
Sjajni engleski nogometaš, neuništivi David Beckham (37), i dalje živi san o povratku u reprezentaciju, prije nego što ode u penziju.

Selektor Engleske Roy Hodgson otkrio je u jednom nedavnom intervjuu da nema namjeru više pozivati Johna Terryja (32) u reprezentaciju, jer je stoper Chelseaja sam objavio odlazak u penziju. Selektorov poziv za protekla dva susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine dobio je i 34-godišnji stoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand, ali je odbio.

Beckham, pak, još uvijek naporno radi i strpljivo čeka svoj povratnički poziv u reprezentaciju, koji ne namjerava odbiti ukoliko se dogodi. Naime, Beckham se nikada službeno nije "odrekao" reprezentacije.

"Jedan od razloga zašto se nikada nisam povukao iz reprezentacije jest taj da sam uvijek spreman igrati za nju. Da se ukaže prilika, poziv, da ponovno obučem nacionalni dres, ne bih to propustio. No, svjestan sam da ću uskoro imati 38 godina i da su mi šanse za poziv male, ali nikad se ne zna", rekao je bivši kapiten Tri lava.

Vezni nogometaš PSG-a sakupio je do sada za reprezentaciju 115 nastupa, a posljednji je put dres obukao 2010. godine u prijateljskom dvoboju protiv Egipta. Na njegovu žalost, cijeli je susret prosjedio na klupi za rezerve.