Povratak u Evropu
0

Beckham između Milana i Premier lige

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
David Beckham priznao je da je dobio poziv Milana da ponovno provede drugu polovinu sezone u talijanskom klubu, ali engleski je nogometaš dodao i kako ima nekoliko ponuda iz Premier lige.

Veznjak Los Angeles Galaxyja je dobio jasnu poruku engleskog selektora Fabija Capella da se mora vratiti u Evropu ako želi biti član reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Beckham je prvi dio ove godine proveo na posudbi u Milanu, a sličnu opciju vjerojatno će iskoristiti i u prvoj polovini sljedeće godine, samo je pitanje u kojem klubu.

  • Milan mi je dao do znanja da me ponovno želi i to me čini i više nego sretnim, ali imam ponude i drugih klubova. Tri ili četiri kluba iz Engleske su mi već poslala ponude - prenosi Beckhamovu izjavu Eurosport.

Bivši igrač Manchester Uniteda i Real Madrida nije želio reći imena potencijalnih poslodavaca, ali Eurosport nagađa da se radi o Manchester Cityju, Tottenhamu i Arsenalu. Ne isključuje ni mogućnost prelaska u četvrtoligaša Notts County u kojem je odnedavno sportski direktor Sven-Göran Eriksson, bivši engleski selektor.

  • Imam svoje planove, ali trenutno sam skoncentrisan na srijedu i utakmicu protiv Hrvatske, te na završetak američke MLS lige. Svi znaju da ću se nakon toga vratiti u Evropu - zaključio je 34-godišnji nogometaš.