MLS liga
12

VIDEO / Beckham dao krasan gol, LA Galaxy izgubio 4-3

Totalsport
David Beckham (Foto: AFP)
David Beckham (Foto: AFP)
Odličan pogodak Davida Beckhama iz slobodnog udarca nije pomogao LA Galaxyju na gostovanju u MLS ligi kod San Jose Earthquakesa koji je na Stanford stadionu pred 50.000 gledatelja slavio pobjedu 4-3.

Domaćini su poveli u 7. minuti preko Lenharta, a u 30. minuti je 37-godišnji David Beckham izjednačio krasnim pogotkom iz slobodnog udarca. Bio je to Beckhamov treći pogodak ove sezone u prvenstvu. Njegova je ekipa nakon toga povela s 3-1, zahvaljujući autogolu Hernandeza u 36. minuti i golu Landona Donovana u 41.

Ekipa trenera Brucea Arene, koja je u dvoboj ušla s tri uzastopne pobjede, niti vodstvo 3-1 nije bilo dovoljno za osvajanje makar i jednog boda. Bernardez u 45. i Cronin u 47. minuti su smanjili odnosno poravnali rezultat, a pobjedu domaćinu donio je u 61. minuti Chris Wondolowski, vodeći strijelac lige s 14 pogodaka.

San Jose je vodeći u Zapadnoj konferenciji sa 36 bodova, dok je branitelj naslova prvaka LA Galaxy tek šesti sa 16 bodova manje. Istočnu konferenciju predvodi DC United s 33 boda.