{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BBB-ovac prisiljavao Torcidaša da otkrije ostale hajdukovce iz Zagreba

F
13.12.2007. u 12:22
0
0
BBB-ovac prisiljavao Torcidaša da otkrije ostale hajdukovce iz Zagreba
0
BBB-ovac prisiljavao Torcidaša da otkrije ostale hajdukovce iz Zagreba
Zagrebačka policija uhapsila je 22-godišnjeg pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys kojega sumnjiči da je s tri za sada nepoznata mladića oteo 18-godišnjeg navijača suparničke skupine Torcida, prisiljavajući ga da otkrije imena ostalih Torcidaša koji žive u Zagrebu kako bi ih napali.
Policija je danas izvijestila da je 22-godišnji Jura J., s tri za sada nepoznata mladića, 30. oktobra oko 22 sata na parkiralištu u Vukovarskoj ulici dočekao 18-godišnjeg Dina K., za kojega je znao da je navijač Hajduka, te su ga na silu odveli u obližnji park i prijetili mu da im otkrije imena i adrese ostalih Torcidaša iz Zagreba.

Budući da je Dino K. to odbio učiniti, osumnjičeni navijač Dinama ga je nasilno posjeo u automobil u koji su potom ušla i trojica mladića. Tijekom vožnje po Zagrebu nastavili su mu prijetiti pa im je otkrio neke od traženih informacija, nakon čega su ga pustili u naselju Travno.

Idućih dana Jura J. je 18-godišnjaka nazivao na mobitel i tražio ga dodatne podatke o zagrebačkoj Torcidi, prijeteći mu da će ga, ne učini li to, ponovno oteti te pretući.

Policija nagađa da je navijački sukob BBB-a i Torcide bio samo izlika Juri J. za brojna razbojstva i krađe po stadionima čime se, smatraju u zagrebačkoj policiji, bavio zadnjih nekoliko godina, budući da je pretresom njegova stana pronađeno više osobnih dokumenata drugih osoba i predmeta za koje se sumnja da potječu od tih kaznenih djela.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog otmice, a policija nastavlja kriminalističku obradu zbog navodnih razbojstava i krađa. Jura J. uhapšen je prije dva dana, a jučer je priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Inače, u aprilu ove godine izrečena mu je sudska zabrana dolaska na Dinamove i utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: