Nastavlja se sapunica
1

Bayern demantirao pregovore s Guardiolom

Totalsport
Pep Guardiola
Pep Guardiola
Njemački nogometni velikan Bayern demantirao je u utorak da pregovara s Pepom Guardiolom oko dolaska na Allianz Arenu nakon što sadašnjem treneru Juppu Heynckesu na kraju sezone istekne ugovor.

Sapunica oko bivšeg trofejnog trenera Barcelone se pomalo pretvara u parodiju. Svjetski mediji jedan dan tvrde da sigurno ide u Chelsea, sljedeći dan da nedvojbeno preuzima Manchester City, potom je na redu Bayern i tako u krug. Iz dana u dan, iz sedmice u sedmicu.

U utorak je ponovno u prvom planu bio Bayern i to nakon što je talijanski Sky Sport objavio kako je Guardiolin agent viđen u Minhenu u razgovoru s čelnicima Bayerna. Iz bavarskog su kluba, međutim, ekspresno opovrgnuli takve navode.

"To je obična besmislica. Najprije ćemo razgovarati s Heynckesom. On je naš prvi i jedini partner u pregovorima", poručio je glasnogovornik Bayerna Markus Hörwick, dodavši kako će odluku o treneru za sljedeću sezonu donijeti vjerojatno u martu.

Iako se već dugo nagađa da će Heynckes napustiti klupu Bayerna na kraju aktuelne sezone, ni on sam ni klub to još uvijek nisu potvrdili. Guardiola je, pak, prije nekoliko dana objavio da se od sljedeće sezone vraća trenerskom poslu, ali je istaknuo i da još uvijek ne zna ime kluba u kojem će raditi.