Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kupa realan treba biti nema nista, i da se nekim cudom prodje Velez u finalu je ekipa sa kojom ove sezone niko ne moze igrati. Sljedeca utakmica u ligi je protiv Sirokog Brijega kuci, direktnog konkurenta za to 4 mjesto koje ce vjerovatno da vodi u evropu. Ukoliko se ta utakmica ne dobije protiv ekipe koja je realno u losoj formi ove polusezone od evrope nema nista. Sve je do vas ali neke stvari su stvarno lose, neshvatljive nazalost..
Ako ništa Bašić barem zna pričati. Ima vokabular. Nadam se da ćeš nešta popraviti u Želji. Šteta što si za pravu utakmicu imao najjači klub u Bosni, a mogu reći i jedan od jačih u regionu. Naprijed Željo.
Covjek je sve u pravu sto je rekao,igra nam je nikakva i sve je na ho-ruk sto kaze,jedini koji ima m..a da kaze istinu,ne mozete suditi covjeku na osnovu jedne utakmice,danas je se moglo i moralo bolje odigrati,Mulalic jeste bio dijete i vojnik kluba ali treba biti realan da nije imao taktiku kako treba,a o igri da ne govorim,Nerminu treba dati sansu i podrsku,sto ne znaci da mozda nece biti gori od Edisa,ali ne treba ga odmah pljuvati i psovati mu,kod nas u klubu treba srediti mnogo stvari
Kad lopta ide prema golu ja uvijek strepim hoce li biti go jer nam je golman kratak ko februar nijednu loptu iz kornera ne moze uhvatiti u ruke
Yebo sebe ko te dovede. Od ovoliko UBLEHA oni najveću nađoše!
Zrinski je godinama u vrhu zahvaljujuči čvrstoj i stabilnoj odbrani sa malo primljenih golova .Ako su do juče Želju vodila tri stopera a nisu radili na segmentu čvrste sigurne pouzdane odbrane sa solidnim golmanima i ako nikad nisu centra prešli svoj dio igre nisu znali prenjeti .Nije problem primljen gol iz kvaliteta protivnika evo ovih zadnjih pet ne liče ni na šta nikakve ljepote pa da se čestita ovo solidne odbrane bi raščistile onako rutinski.Osim je Klop za ove stručnjake...!
Vratice se Zeljo na velika vrata!! Sad misevi kolo vode zahvaljujuci nasem vlastitom lopovloku i javasluku, ali kad se Zeljo vrati hebace vam mamu svoima redom!
Pričaj ti šta hoćeš ali danas ovih 11 panjeva + izmjene su srozali i omalovažili sveto ime ŽELJEZNIČAR ..pošto su im navijači gen .sponzor trebaju ih lijepo večeras sačekati pa dobro išamarati !
A ko je te panjeve selektirao i doveo u Želju? Debeli ofarbani zalizani edis, njegov jaran rumeni bekrić i majstor u upravi mirza bašinac. E sad zamislite kakva je uprava i klub kad su ova tri muškerira dovodili igrače? Majstori nema šta.
Imamo mnogo posla, a malo vremena, kakva recenica, kakav komentar, kakva filozofija, ko prihvata ovako nesto nejasno, da li vlasnici kluba znaju u sta ulazu lovu
Nas Frenki Lampard, nasljednik Pottera 😂😂😂😂
Jasarevic nije nikad prije Zelje igrao lopte
Novi treneri kad preuzmu ekipu su u fazonu: Ko ti je ovo radio?