Lionel Messi
0

"Barcelona je još uvijek bolja od Reala"

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AP)
Lionel Messi (Foto: AP)
Iako je prošla tek trećina sezone u španskoj nogometnoj Primeri, sasvim je jasno da će i ovom prilikom borbu do posljednjeg dana voditi nogometaši Barcelone i Reala.

Prošle je sezone tu borbu dobila katalonska momčad koja trenutačno zaostaje jedan bod za Realom na aktualnoj ljestvici. Već se sada pumpa atmosfera za veliki derbi, ogled ova dva kluba ("el clasico"), koji će se dogoditi na Camp Nouu krajem ovog mjeseca.

Službene stranice FIFA-e (Međunarodna nogometna federacija), pak, objavljuje drugi dio razgovora s Lionelom Messijom, glavnom zvijezdom Barcelone, koji kaže:

"Derbi s Realom je uvijek posebna utakmica, pa će tako biti i ova. Inače, ako budemo pravi tokom tih 90 minuta, ako odigramo kako znamo, onda garantujem našim navijačima pobjedu. No, uvjeran sam i da će to biti spektakl na terenu, takvo nešto garantuju igrači obje ekipe", rekao je Messi i nastavio:

"Mislim da je Real bolji nego prošle sezone, djelomično i zbog dolaska Mourinha. No, i dalje mislim da smo mi jači, da Barcelona može i mora do naslova prvaka. No, naše borbe i foto-finiši su logični. Uvijek je tako bilo u Primeri, a barem ako zaključujem po svojim primjerima otkada sam u Barceloni, onda ipak mi imamo puno više uspjeha."