Nogomet
30

Balotellijev menadžer: Mario u Chelseaju? Zašto ne?

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Veliki broj talijanskih novina, uključujući Gazzettu dello Sport, otkriva u svom izdanju od utorka da bi se u skorašnjoj budućnosti ponovno mogli ujediniti Jose Mourinho i kontroverzni nogometaš Mario Balotelli.

Menadžer talijanskog napadača Mino Raiola otkrio je talijanskim medijima tu vijest, nakon što je upitan o eventualnom Balotellijevom napuštanju kluba sa San Sira.

"Mourinho i Balotelli ponovno u Chelseaju? Zašto ne? Razišli su se u dobrim okolnostima, iako se nisu uvijek slagali za svog vremena u Interu. Čuju se dosta često i među njima postoji obostrano poštovanje. Predsjednik Milana (Adriano Galliani) zasigurno ne bi lako pristao na tu opciju, ali nije nemoguće", rekao je Raiola i neizravno poslao poruku glavnim ljudima londonskog kluba da je Balotelli spreman za odlazak.

Razlog bi dakako mogao biti iznimno slab učinak talijanskog velikana u domaćem prvenstvu u kojem nakon svega devet kola zaostaje za vodećom Romom velikih 11 bodova! Ukoliko se dogodi da se Milan ne plasira u drugi krug takmičenja Lige prvaka, lako se može dogoditi da će klub morati početi s rasprodajom svojim najskupljih igrača. Kako na cijelu situaciju gleda Mourinho zasada nije poznato.