Službena potvrda
0

Balotelli u Manchester Cityju za 30 miliona eura

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Interov napadač Mario Balotelli, odnedavno i talijanski nogometni reprezentativac, kompletirao je 30 miliona eura vrijedan transfer u Manchester City.

Vijest je potvrđena na službenim internetskim stranicama engleskog Premierligaša na kojima se navodi i da je tamnoputi Talijan potpisao ugovor na pet godina.

Balotellija mediji već dulje vrijeme "prodaju" Cityju što je službenu ponudu konačno i u petak. Stavit će se Balotelli ponovno tako na raspolaganje Robertu Manciniju, aktuelnom menadžeru "građana", koji ga je vodio i u Interu.

Ukupno je Balotelli peto pojačanje Cityja za nadolazeću sezonu. Yaya Toure, David Silva, Jerome Boateng i Aleksandar Kolarov dovedeni su tokom ljetnih mjeseci, a sada im je pridodan i trostruki osvajač "scudetta", te član ekipe koja je u prošloj sezoni uz Seriju A osvojila Ligu prvaka i Talijanski kup.

Igrajući za Inter Balotelli je postigao 20 golova u 59 prvenstvenih utakmica.

"Smatram ga jednim od najboljih mladih napadača u Europi i zaista mi je drago što ću ponovno raditi s njime. On ima igru za Premiership, a i dovoljno je mlad pa može i napredovati. Cityjevi navijači će uživati u njegovim igrama", kazao je Mancini.