Postigao dva gola u debiju
11

Balotelli: Sretan sam, ali moram još puno trenirati

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Teško je Mario Balotelli mogao zamisliti bolji debi u dresu Milana. Odigrao je svih 90 minuta, a svojoj novoj ekipi donio je pobjedu (2-1) nad Udineseom u utakmici 23. kola Serije A, postigavši dva gola.

"Zločestom dečku" talijanskog nogometa Mariju Balotelliju trebalo je tačno 24 minute i 17 sekundi da postigne premijerni pogodak u Milanovom dresu. Za usporedbu, ove je sezone u Premierligi iz 34 pokušaja postigao samo jedan pogodak za Manchester City, svoj sada već bivši klub.

Šlag na tortu bio je gol iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade koji je Rossonerima donio tri boda i skok na četvrto mjesto ligaške tabele ispred Intera.

"Trebao sam početi s klupe i Pazzo (Pazzini, op.a.) je trebao igrati, ali on je imao problema. Stoga sam ja ušao u igu i prošlo je dobro", komentirao je Balotelli, kojeg je trener Milana Massimiliano Allegri uvrstio od prve minute budući se Giampaolo Pazzini povrijedio netom prije na treningu.

"Sretan sam, iako je utakmica bila teška. Snažan sam, ali noge su mi i dalje teške. Nisam igrao puno utakmica i moram puno trenirati."