Zbog crvenog kartona
0

Balotelli se izvinio Interovim navijačima

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Tamnoputi napadač četverostrukog uzastopnog talijanskog prvaka Intera Mario Balotelli izvinio se javno navijačima kluba zbog pogreške počinjene u jučerašnjem (utorak) dvoboju 2. kola Lige prvaka na gostovanju kod Rubin Kazana (1-1).

Balotelli je zaradio crveni karton u 60. minuti utakmice zbog čega je navukao bijes nekih suigrača i trenera Josea Mourinha. Posebno su glasni u kritikama od igrača bili kapetan Javier Zanetti i Maicon, nakon čega je Balotelli osjetio primjerenim izviniti se za svoj čin.

"Dragi navijači “Nerazzurra”, jako mi je žao što sam zaradio isključenje u Ligi prvaka. Nažalost, nesretno sam napravio dva prekršaja kojima sam zasjenio sve dobro što sam ranije napravio na utakmici. Nadam se da ću se vratiti jači i bolji i nastavit ću davati sve od sebe”, napisao je Balotelli na vlastitim internet stranicama.

Balotelli je ovim crvenim kartonom postao četvrti najmlađi nogometaš koji je isključen na nekom susretu Lige prvaka, sa 19 godina i 48 dana.

Priliku za iskupljenje imat će već u nedjelju na San Siru u ogledu 7. kola Serie A protiv Udinesea, naravno ukoliko ga Mourinho postavi u igru.