"Samo želim da me navijači vole"
181

Balotelli: Pobjegao sam u Milan, želio sam to tako dugo

Totalsport
Mario Balotelli dao je svoj prvi intervju po dolasku u Milano, gdje će kompletirati transfer iz Manchester Cityja u AC Milan.

"Čim sam dobio priliku, pobjegao sam u Milan. Želio sam igrati ovdje tako dugo vremena, ali sam bio u drugim klubovima i nisam imao priliku", rekao je talijanski nogometni reprezentativac koji je poslijepodne sletio na milanski aerodrom Malpensa.

"Početak nove sezone bio je negativan, ali u ovom ću dresu biti bolji. Donio sam neke važne odluke, pa se nadam da ću Milan ponovo učiniti velikim, a time i sebe. Samo želim da me navijači vole, a ja ću im se odužiti za ljubavi", dodao je igrač koji nije skrivao da je navijač Milana ni u vrijeme dok je igrao za njegovog velikog gradskog rivala Intera.

"Ovo je ostvarenje sna, Mario je bio u našim srcima već neko vrijeme. Ovo je ono što smo svi željeli, počevši od predsjednika Silvija Berlusconija", komentirao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani uoči Balotellijevog liječničkog pregleda nakon kojeg će uslijediti službeno potpisivanje ugovora na četiri i pol godine.