Nogomet
0

Balotelli donio bod Milanu u sedmoj minuti nadoknade

Totalsport
Slavlje Balotellija i saigrača nakon gola (Foto: AFP)
Slavlje Balotellija i saigrača nakon gola (Foto: AFP)
U sedmoj minuti sudijske nadoknade Mario Balotelli je zabio s bijele tačke i donio bod Milanu na gostovanju kod Torina (2-2) u 3. kolu talijanske Serije A.

Još su se jednom mučili nogometaši Milana, ali za razliku od gostovanja kod Verone u 1. kolu, kada su ostali praznih džepova, ove su subote uspjeli uzeti barem bod i to preokretom u samom finišu utakmice. Vodili su Torinezi s 2-0 nakon pogodaka Danila d'Ambrosija u 47. i Alessija Cercija u 71. minuti, ali Rossoneri su ipak pronašli put do remija.

Najprije je u 87. minuti Sulley Muntari smanjio zaostatak, da bi duboko u sudijskoj nadoknadi Andrea Poli izborio kazneni udarac nakon prekršaja Giovannija Pasqualea. Trener Milana Massimiliano Allegri nije mogao gledati izvođenje penala, ali Balotelli je bio precizan za konačnih 2-2.

Svakako treba napomenuti da je drugi debi za Milan ubilježio Brazilac Kaka. Igrao je do 70. minute, a najzanimljivije su se stvari dogodile nakon njegova izlaska.

I dok se Milan muči, Napoli igra sjajno na startu sezone. U 3. kolu na svom San Paolu je pobijedio Atalantu s 2-0 i to na krilima dojučerašnjih igrača Real Madrida. Slovak Marek Hamšik je u 71. minuti asistirao Gonzalu Higuainu za 1-0, a deset minuta kasnije je Jose Callejon postavio konačan rezultat. Za Callejona je to već treći gol u isto toliko nastupa u Seriji A. 

Serie A, 3. kolo:

Inter - Juventus 1-1 (Icardi 73 / Vidal 75)

Napoli - Atalanta 2-0 (Higuain 71, Callejon 81) Torino - Milan 2-2 (D'Ambrosio 47, Cerci 71 / Muntari 87, Balotelli 90+7 - 11m)

Redoslijed: 1. Napoli 9, 2. Inter 7, 3. Juventus 7, 4. Roma 6 (-1), 5. Fiorentina 6 (-1), 6. Milan 4...