Nogomet
0

Bale: Volio bih igrati u inostranstvu

Totalsport
Gareth Bale (Foto: AFP)
Gareth Bale (Foto: AFP)
Najbolji nogometaš Tottenhama Gareth Bale potvrdio je vlastitu želju da jednog dana zaigra i okuša se u inostranstvu, ali je isto tako potvrdio usmjerenost na samu završnicu sezone u kojoj njegovi "spursi" love Ligu prvaka.

Najbolji igrač premierligaške sezone u izboru kolega igrača i sportskih novinara svojim je igrama privukao veliki interes najboljih svjetskih klubova, a njegovo se ime najčešće dovodi u kontekst transfera u Real Madrid i Manchester United.

"Rekao sam već u prošlosti da bih volio osjetiti iskustvo igranja u inostranstvu. Nikada ne znate što vam budućnost nosi, ali sada sam skoncentrisan na ono što radim ovdje. To se pitanje puno postavlja u ovom trenutku, ali ne razmišljam previše o tome i misli mi ne lutaju. Zadali smo sebi cilj na početku sezone i želimo ga ostvariti. Pobjeđivanje je velika stvar i igrati protiv najboljih timova na svijetu je ono što svaki nogometaš želi. Liga prvaka je velika stvar", rekao je Bale za Sky Sports.

Što se njegove vlastite igre tiče, Bale vjeruje kako se može dosta popraviti.

"Moram raditi puno na svojoj desnoj nozi. Ponekad dobijem samopouzdanja, ali i dalje zna biti udaraca posvuda. Radit ću na tome da je ojačam preko ljeta i raditi ću na njoj u predsezoni".

Velšaninov ugovor sa Tottenhamom ističe 2016. godine, a Transfermarkt.de mu tržišnu vrijednost procijenjuje na 42 miliona eura.