Fabio Capello
0

"Bale je najbolji u Premierligi"

Totalsport
Fabio Capello
Fabio Capello
"Gareth Bale je po mom mišljenju najbolji igrač dosadašnjeg dijela Premiershipa", izjavio je selektor engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello.

Prava je šteta za Capella što je Bale Velšanin, jer bi mu igrač takvih kapaciteta sjajno došao u engleskoj reprezentaciji. Talijanski strateg očito Balea jednako cijeni koliko i vodstvo europskog i talijanskog prvaka Intera, koje bi moglo ponuditi oko 40 miliona funti za Balea sljedećeg ljeta.

"Bale je fantastičan igrač. Kada se protivničke ekipe pripremaju za utakmicu, prvenstveno se moraju pripremiti kako će se braniti od njega kada primi loptu. Izrazito je eksplozivan i fizički moćan, ali posjeduje i odličnu tehniku. U svakoj situaciji je opasan, kada dodaje, nabacuje, a naročito kada krene u brzi trk s loptom", analizirao je Capello.

Menadžer Tottenhama Hary Redknapp ponovio je po ko zna koji put kako Balea ne kani prodavati na ljeto.

"Ako želite biti veliki klub, onda ne smijete prodavati svoje najbolje igrače. U ekipi imate tri ili četiri igrača koji donose razliku na terenu, a Gareth je jedan od njih. Ako ga prodate, ne možete takvog igrača nadomjestiti. Prilično sam siguran da nećemo prodati Balea. Na kraju to ovisi o predsjedniku kluba, no, iznenadio bih se, jako bih se iznenadio ako bi Garethova prodaja došla u obzir, pa makar za bilo koju cijenu", izjavio je Redknapp.