Nogomet
0

Balakov ostaje trener Hajduka

FENA
Krasimir Balakov
Krasimir Balakov
Uprava splitskog Hajduka odbacila je medijske napise da bi trener Krasimir Balakov mogao dobiti otkaz nakon što je njegova momčad u prošlom 15. kolu Prve HNL poražena u gostima od Lokomotive rezultatom 0-1 te sada na tabeli za prvoplasiranim Dinamom zaostaje 10 bodova.

"Bez obzira na rezultat i igru protiv Lokomotive u Maksimiru, čvrsto stojimo uz našeg trenera Krasimira Balakova. Svojim angažmanom, profesionalnošću i disciplinom zaslužio je našu punu podršku te očekujemo od njega kako će, bez obzira na ono što se događalo u posljednjoj utakmici, nastaviti ostvarivati najavljene ciljeve", navodi se u saopćenju Uprave Hajduka objavljenom na službenoj web stranici kluba.

Uprava vjeruje kako će ekipa s uspjehom odraditi posljednja četiri kola u ovom dijelu sezone, nakon kojih će uslijediti zimska stanka u kojoj će se, kako se navodi u saopćenju, vrlo temeljito proanalizirati proteklo razdoblje.

"Dio sezone koji je iza nas te preostale četiri utakmice bit će glavni kriterij za selekciju igračkog kadra za nastavak takmičenja, stoga od igrača koji će dobiti prigodu u ta četiri susreta očekujemo da opravdaju povjerenje koje će im se pružiti, dokazujući cjelokupnoj javnosti kako zaslužuju dres kluba kao što je Hajduk", istaknula je Uprava.

Krasimir Balakov je krajem svibnja ove godine potpisao ugovor s Hajdukom na dvije godine plus jednu, a to znači, kako je tada objašnjeno, da će automatski ostati trener Hajduka i treću godinu ako u drugoj osvoji titulu prvaka Hrvatske.