Putem Instagrama
257

Asmir Begović se emotivnom porukom oprostio od Harisa Medunjanina

Klix.ba
Begović i Medunjanin (Foto: Instagram)
Begović i Medunjanin (Foto: Instagram)
Dugogodišnji nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin oprostio se sinoć od državnog dresa, a naš prvi golman Asmir Begović se emotivnom porukom oprostio od saigrača.

"Čestitke našim momcima i selektoru Prosinečkom na dvije dobre utakmice. Žao mi je što ovaj put zbog povrede koju sam morao liječiti nisam mogao biti s ekipom i jedva čekam novo okupljanje. Veliko hvala i mom velikom drugu i prijatelju Harisu Medunjaninu koji je jučer odlučio završiti reprezentativnu karijeru. Bio je užitak i čast biti u istom timu s jednim takvim igračem i drago mi je da smo neke od najvećih sportskih uspjeha u historiji naše zemlje proslavili zajedno. S mnogim nogometašima sam bio saigrač, ali malo je onih koji ti postanu istinski prijatelji, a to Haris za mene jeste. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere i znam da će uvijek biti uz nas kao veliki navijač", napisao je Begović na svom Instagram profilu uz fotografiju s Medunjaninom.

Podsjetimo, Medunjanin je u susretu sa Senegalom ušao u igru u 60. minuti umjesto Gojka Cimirota i to su bile njegove posljednje minute za bh. reprezentaciju.