Kiks "topnika"
0

Arsenal tek 0:0 protiv Blackburna

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Arsenala odigrali su bez zgoditaka 0:0 na svom Emiratesu protiv Blackburna, te tako još više zaostali za Manchester Unitedom u borbi za naslov Premijerlige.

Arsenal sada zaostaje sedam bodova za liderom, a protiv Blackburna su propustili veliki broj šansi za pobjedu. Gosti su od 76. minute igrali bez isključenog Stevena N'Zonzija.

Igrači Manchester Uniteda napravili su veliki preokret u prvoj utakmici 31. kola Premierlige okrenuvši zaostatak od 0:2 na poluvremenu kod West Hama u pobjedu od 4:2. West Ham je prvo poluvrijeme riješio u svoju korist zahvaljujući zgodicima iz kaznenih udaraca Marka Noblea u 11. i 25. minuti, da bi u drugom dijelu Manchester United pokazao zbog čega je trenutno najbolja engleska ekipa.

Junak preokreta bio je Wayne Rooney s tri uzastopna pogotka (65,73,79-pen), da bi konačan rezultat postavio Javier Hernandez (84).

Chelsea je odigrao 1:1 kod Stoke Citya i sve dalje je od borbe za naslov, dok je WBA pobijedio Liverpool s 2:1 i ubilježio vrijedne bodove u borbi za ostanak.

Rezultati subotnjih susreta 31. kola:

Arsenal - Blackburn 0:0 West Bromwich Albion - Liverpool 2:1

Stoke City - Chelsea 1:1 Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 4:1 Everton - Aston Villa 2:2 Birmingham City - Bolton Wanderers 2:1 Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:0 West Ham United - Manchester United 2:4

Tabela: Manchester United 66, Arsenal 59, Chelsea 55, Manchester City 53, Tottenham Hotspur 50, Liverpool 45...