Nogomet
0

Arsenal priprema novi ugovor za Fabregasa

Totalsport
Arsenalov nogometaš Cesc Fabregas spominjao se cijelo ljeto kao moguće pojačanje Barcelone, u zadnje ga se vrijeme povezivalo i s Milanom, a u epilogu cijele priče bi mogao dobiti novi ugovor s "topnicima".

Fabregas nije krio svoju ljubav prema Barceloni, u čijem je podmlatku igrao, ali je cijelo vrijeme tvrdio da ostaje u Arsenalu. Nagrada za vjernost bi mogla doći u obliku novog, puno izdašnijeg ugovora.

Klub iz sjevernog Londona bi, prema pisanju News of the Worlda, uskoro trebao započeti pregovore sa svojim kapetanom kojem je namijenio znatno veću plaću od dosadašnjih 90.000 funti sedmično. Menadžer Arsenala Arsene Wenger je navodno u strahu da će Barcelona iduće ljeto ponovno pokušati privoljeti 22-godišnjeg veznjaka i zato se nada da će ga novim ugovorom nagovoriti na duže zadržavanje na Emiratesu.

Dodajmo da je Fabregas odlično otvorio novu sezonu. Na startu Premier lige je bio dvostruki strijelac protiv Evertona, ali u subotnjoj utakmici protiv Portsmoutha je zamijenjen na poluvremenu zbog ozljede zadnje lože, tako da su njegovi nastupi protiv Celtica u uzvratu 4. pretkola Lige prvaka i u sljedećem kolu Premier lige protiv Manchester Uniteda sada pod znakom pitanja.