Nogomet
0

Arjen Robben pismom "zaprijetio" Raulu

Totalsport
Arjen Robben
Arjen Robben
Svojevremeno su Arjen Robben i Raul dijelili svlačionici na Santiago Bernabeu. U ovoj će sezoni biti suparnici u nastojanju osvajanja njemačkog nogometnog prvenstva.

U sezoni 2007/08 zajedno su slavili naslov u Primeri. Danas je Robben član aktuelnog prvaka Bayerna, a Raul ovoljetno pojačanje Schalkeove ekipe kojoj je u završnici prošle bundesligaške sezone pripalo drugo mjesto tabele.

Subotnja utakmica njemačkog Superkupa nudi izvrsnu priliku da se Raul i Robben po prvi puta odmjere na njemačkim travnjacima. Ipak, do toga neće doći budući da je nizozemski nogometaš na liječničkim tretmanima zbog povrede (ruptura mišića u stražnjem dijelu natkoljenice). Njihov prvi okršaj tako bi mogao biti upriličen tek u 15. bundesligaškom kolu kada prvaci gostuju u Gelsenkirchenu.

Ipak, "podbadanja", ali na prijateljskoj bazi, već su započela, pa je Robben pismenim putem zaželio dobrodošlicu Raula u Bundesligu.

Na španskom jeziku posredstvom Bilda poručio mu je: "Dobro došao. Želim ti mnogo sreće, ali prvaci ćemo biti mi. Arjen".