Prebačena u bolnicu
0

Argentinski novinar tvrdi: Wanda Nara boluje od leukemije, Icardi je vodi u Italiju

N. K.
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: Instagram)
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: Instagram)
Nakon što je nedavno otkriveno da je nogometna menadžerica, model i voditeljica Wanda Nara primljena u bolnicu u Buenos Airesu zbog nečeg "ozbiljnog", sada se govori i da partnerica Maura Icardija ima leukemiju.

Jorge Lanata u svojoj emisiji Radio Mitre tvrdi da mu je nekoliko izvora bliskih Wandi Nari potvrdilo da ona boluje od leukemije, prenosi Marca.

Nara je u srijedu navečer odvezena u medicinski centar nakon što je osjetila jake bolove u stomaku. Nakon toga liječnici su zaključili da je najbolje primiti je kako bi mogla obaviti sve potrebne pretrage, uključujući i analizu koja, prema pisanju argentinskih medija, nije dala loše vijesti.

Zatim su danas lokalni mediji izvijestili da je Wanda Nara prebačena u Senatorio de Los Arcos u Buenos Airesu. Nakon toga je pregledana od medicinskog osoblja kako bi se otkrila i dijagnosticirala bolest zbog koje su njeni najbliži izrazili zabrinutost.

Lanata također tvrdi da, otkako je saznao strašnu vijest o Narinoj navodnoj dijagnozi leukemije, njen partner Mauro Icardi želi s njom letjeti u Italiju na liječenje.

Icardi je većinu svoje karijere igrao u Italiji, a tu su on i Nara proveli većinu svoje veze i to je zemlja u kojoj se osjećaju kao kod kuće.

Napadač je trenutno na pragu trajnog prelaska u turski Galatasaray, ali čini se da bi svoju partnericu želio odvesti u Italiju jer im je to poznatija sredina.

Također prema Lanati, Wanda je upravo završila snimanje epizode MasterChefa i trebala je otputovati na Ibizu kako bi se sastala sa svojom sestrom Zairom i majkom Norom Colosimo, ali šokantna dijagnoza promijenila je njihove planove.