Kupila i automobil
48

Argentinska manekenka: Maradoni sam prodala moje gole fotografije, od tog novca sam platila fakultet

E. K.
Diego Maradona (Foto: Twitter)
Diego Maradona (Foto: Twitter)
Argentinski model Antonela Avellaneda je u razgovoru za tamošnje medije otkrila da je legendarni Diego Maradona imao odlučuju ulogu u njenom proboju na veliku scenu.

Kako je istakla, upoznala ga je kad je bio veoma mlad te mu je prodala ekskluzivne gole fotografije.

"Diego je ljubav mog života, moja zvijezda, moj idol. Upoznala sa ga kad je bio veoma mlad i prodala sam mu moje ekskluzivne gole fotografije. Fotografisala sam se na egzotičnim mjestima i u egzotičnim kostimima", rekla je Antonela te otkrila kako je upoznala legendarnog Argentinca.

"Prodala sam mu jednu knjigu, to je bilo cool. Vidio je zvijezdu u meni, to što je on rekao mi je dalo mnogo snage. Rekao mi je da sam najpoznatija žena koju poznaje u svom životu i to je bila čast za mene. Mnogo mi nedostaje", dodala je.

Maradona je umro prije tri godine u 60. godini od srčanog udara, a tokom karijere je bio poznat po "luđačkom" načinu života van terena.

Bio je umiješan u brojne skandale sa drogom i lijepim ženama, a jedna od njih je upravo Antonela koja je kasnije postala tv zvijezda i model.

Otkrila je i šta je uradila sa novcem kojeg je dobila od Maradone.

"Imala sam 18 godina i platila sam fakultet. Također sam kupila i automobil, Corsu. Bio je to moj prvi automobil, bio je odličan", završila je ona.