Nakon odlične sezone u Arsenalu
1

Anži Mahačkala sprema unosnu ponudu za Van Persieja

Totalsport
Robin van Persie (Foto: Arhiv/AFP)
Robin van Persie (Foto: Arhiv/AFP)
U londonskom Arsenalu je ovog ljeta primarni posao zadržati holandskog nogometaša Robina van Persieja, koji je ove sezone bio njihov uvjerljivo najbolji igrač.

Poznato je da su u Arsenalu Nizozemcu ponudili čak sedam miliona engleskih funti po sezoni. Potom su pregovori te dvije strane zamrznute, a u Arsenalu su, pak, donijeli odluku i zabranili Van Persieju da razgovora za medije do kraja Europskog prvenstva, dakako, sve u prilog tome da se što manje špekulira o njegovom odlasku i spominju mogući njegovi budući kupci.

Ruski mediji su se ovog vikenda raspisali o ponudi koju bogati Anži Mahačkala sprema za Holanđanina. Nije poznato o kojoj se svoti radi, a niko niti iz samog kluba nije imenom spomenuo Van Persieja.

No, njihov trener, uspješni Guus Hiddink, je naglasio:

"Mislim da će klub napraviti dva ili tri mega-transfera ovog ljeta. Ne mogu izlaziti s imenima, no klub je spreman napraviti sve kako bi zakoračio na sam vrh ruskog nogometa. Obavljamo veliki posao i želimo svi zajedno ispuniti taj cilj", rekao je holandski strateg koji bi mogao biti spona između svog novog kluba i Van Persieja.