Nogomet
0

Ante Rukavina potpisao za Hajduk

FENA
Šibenski nogometaš Ante Rukavina potpisao je danas četverogodišnji ugovor sa splitskim Hajdukom u svečanom salonu na Poljudu.

Ugovor na snagu stupa 15. lipnja od kada će i Rukavina nastupati u bijelom dresu.

Ante Rukavina izjavio je kako prije godinu dana ne bi vjerovao da će danas potpisati za Hajduk, ali da se taj san ispunio.

"Presretan sam što sam ovdje i što sam postao dio tima. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i dobro se uklopiti", poručio je Rukavina.

Predsjednik Hajdukove Uprave Branko Grgić, istaknuvši zadovoljstvo što je napokon došao taj dan koji je dugo najavljivan, rekao je kako su sva obećanja koja su dali i Rukavina i Hajduk danas ispunjena te da je mladi nogometaš značajno pojačanje koje će umnogome doprinijeti još boljoj igri splitskih bijelih.

Naglasio je kako je u ovom prijelaznom roku, bez obzira na pisanje određenih medija da je Dinamo dovođenjem nekih igrača postigao 3-0 ili 4-0, Hajduk danas uknjižio 5-4 "jer nije bitno koliko je igrača, već kakav je igrač".

Hajduk, dodao je, uzima igrače koji su hajdukovci i voljni doći u Hajduk, a oni koji se kolebaju neka idu u druge klubove.

"Ante je od prvog razgovora bio čvrst i odlučan i rekao da želi doći u Hajduk", kazao je Grgić.

Hajduk će Šibeniku, dosadašnjem Rukavininu klubu, platiti odštetu od dva milijuna kuna, a prilikom budućih transfera dogovoreno je da Hajduku pripadne 60, a Šibeniku 40 posto odštete.