Obećao bolje igre
0

Ante Miše novi trener Hajduka

FENA
Ante Miše
Ante Miše
Uprava hrvatskog nogometnog prvoligaša Hajduka danas je za trenera ekipe u preostalih pet kola Prve HNL postavila Antu Mišu, a za njegovog pomoćnika Stipu Andrijaševića, rečeno je na vanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu Hajduka na Poljudu.

Miši je ovo drugo preuzimanje trenerske palice u Hajduku, pošto je na toj dužnosti proveo od oktobra 2008. do augusta 2009. godine. Miše će naslijediti Gorana Vučevića s kojim je vodstvo kluba u nedjelju sporazumno raskinulo ugovor. Zanimljivo i prilikom prvog preuzimanja Hajduka 2008. godine Miše je također naslijedio Vučevića.

"U svih preostalih pet utakmica do kraja prvenstva ići ćemo na pobjedu", poručio je Miše obećavši da će ekipa pod njegovim vodstvom igrati "puno bolje" nego što je to bio slučaj u posljednje vrijeme.

Predsjednik Hajduka Josip Grbić istaknuo je kako se moralo brzo reagirati, te je imenovan trenerski dvojac Miše-Andrijašević, koji dobro poznaje stanje u ekipi i igrače i ne treba im mnogo vremena za uhodavanje.

"Bilo nam je važno hitno premostiti novonastalu situaciju, te smo se odlučili za naše ljude Mišu i Andrijaševića koji su radili i igrali u Hajduku”, objasnio je Grbić. Po njegovim riječima od novog trenera se očekuje da "trgne tim iz letargije i što prije vrate motiv igračima."

Odgovarajući na pitanja novinara Grbić je rekao kako će uskoro u Hajduku biti izabrana nova Uprava koja će odlučivati hoće li Miše i Andrijašević ostati na trenerskoj klubi po završetku aktuelnog prvenstva. Miše i Andrijašević su za vrijeme igračke karijere nosili kapitensku traku Hajduka. Miše je, kako je rečeno, za Hajduk odigrao 390, a Andrijašević 311 službenih utakmica.

Trener golmana Hajduka od danas je Zoran Varvodić, a kondicijski trener Duje Poljak, rečeno je na konferenciji za novinare.