{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Andres Iniesta kao Nikeova lutka

T
23.8.2012. u 14:51
0
3
Andres Iniesta kao Nikeova lutka
0
Ekskluzivno za promociju svoje nove kopačke CTR369 Maestri III Nike je snimio film sa nogometnom legendom Andres Iniestom.


Vezni igrač FC Barcelone Iniesta u maniru iskusnog lutkara vuče konce, dominira sredinom terena i diktira tempo igre kao minijaturna figura na minijaturnom pozorištu u obliku nogometnog terena.

U filmu Iniesta nosi nove, redizajnirane, Nike kopačke CTR 369 Maestri II: kopačke dostojne nogometnog maestra. Maestri, "Maestro" na talijanskom, je kopačka koja je omiljena od strane veznih igrača poput Inieste koji se oslanjaju na njene jedinstvene performanse koje im omogućavaju bolju kontrolu lopte, ali i same igre.

Iniesta je igrač sa vrhunskom kontrolom lopte, igrač koji kada primi loptu ima vrhunski pregled igre i kreira dodavanja koja u sekundi mogu stvoriti prilike za postizanje pogodaka.

Za vrijeme snimanja Iniesta je rekao: "Snimanja su uvijek zabavna; lijepo je raditi nešto drugačije no samo trenirati. CTR 360 III Maestri kopačka je oruđe moje profesije, to je stvar koja nas određuje. Sa kvalitetnom kopačkom imamo više samopouzdanja, sigurnosti u kontaktu s loptom, prilikom driblanja, prelaza igrača, igranja... Važno je osjećati se udobno u kopačkama, a ja se u njima tako i osjećam".

Nova CTR360 Maestri III redizajnirana je za pružanje dodatnog osjećaja kontrole, trakcije, podrške stopalu i još je lakša i udobnija. Koristeći tehnologiju nove generacije 'Kanga – Lite' sa sintetičkim materijalom za sigurniji dodir s loptom i produženu trajnost, nova kopačka ima karakteristike ACC (All Conditions Control) tehnologije, pružajući jednake performanse u svim vremenskim uslovima.

Novosti su i redizajnirani 3D jastučić vezan trakama raznih veličina koje su pričvršćene za svod kopačke, čime se maksimizira kontaktna površina te tačnost dodavanja, ali i primanja lopte.

Asimetrični sistem vezanja kopački povećava dodirnu površinu, dok novi dizajn pruža dodatnu osjetljivost. Rupičasta površina na srednjem dijelu kopačke povećava trenje i ponovo pruža igračima dodatnu kontrolu i osjetljivost lopti prilikom primanja i upućivanja udaraca i dodavanja.

Ova kopačka je savršena za veznog igrača koji je stalno u pokretu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: