Nogomet
0

Ancelotti: Ostajem u Milanu 100 posto

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Trener Milanovih nogometaša Carlo Ancelotti oglasio se po pitanju medijskih nagađanja oko njegove budućnosti u klubu na čijoj je klupi od 2001. godine.
  • Do 30. juna sljedeće godine imam ugovor s Milanom. Tako stvari stoje i tu nema ničega nejasnoga. Ako bih morao prognozirati, rekao bih da je 100 posto sigurno da ću i sljedeće sezone biti u Milanu - rekao je Ancelotti za Telegraph.

  • Sa Chelseajem nikada nisam razgovarao. Prošle godine jesam, ali ove godine ne. Znam da svi žele znati kraj ove priče, ali za mene i moj klub Milan je stvar sasvim jasna. Danas je jedina važna stvar da sam pod ugovorom. Ali to opet ne znači na nisam otvoren za nove stvari. Stoga na pitanje bih li volio jednog dana postati trener Chelseaja, odgovaram potvrdno - dodao je Milanov strateg.

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani rekao je već ranije ove sedmice da će pitanje trenera za sljedeću sezonu biti i definitivno razjašnjeno u ponedjeljak, pod uvjetom da momčad do tada već osigura nastup u Ligi prvaka.

Milan u nedjelju dočekuje Romu na San Siru i pod uvjetom da u toj utakmici ostvari pobjedu, osigurao bi drugu poziciju uoči posljednjeg kola, poziciju koja vodi izravno u Ligu prvaka.