Gazzetta dello Sport
0

Ancelotti: Nismo odustali od Pata i Kake, ali ne razbacujemo novac

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Carlo Ancelotti (Foto: AFP)
Trener Paris Saint Germaina Carlo Ancelotti potvrdio je da njegov klub nije odustao od pokušaja da u svoje redove dovede dvojicu brazilskih nogometaša, Pata i Kaku.

Parižani su bili vrlo blizu angažmana napadača Milana Alexandera Pata, međutim sve je na kraju ostalo na pokušaju, a ukoliko se ukaže prilika Ancelotti i sportski direktor Leonardo ponovo će u ljetnom prijelaznom roku krenuti u realizaciju tog transfera, ali i onog Realavog veznjaka Kake.

"Ja nisam razgovarao s Patom, a iz Milana su poručili da ga ne žele prodati i za mene je tu kraj priče. Naš prioritet je napadač svjetskog kalibra, a Pato nije jedini kojeg pratimo, premda se radi o nogometašu koji ispunjava naša očekivanja po pitanju kvalitete", izjavio je talijanski trener za Gazzettu dello Sport.

"Što se tiče Kake, tu je situacija nešto drugačija. Naravno da ćemo, ukoliko ga Real odluči prodati, odmah krenuti u akciju, međutim ta pozicija nam nije prioritet jer imamo Pastorea i Meneza. S druge strane, za igrača poput Kake uvijek se može napraviti mjesta u ekipi", ocjenio je Ancelotti, te upozorio klubove koji žele trgovati s PSG-om da uprava s Parka prinčeva ne razbacuje novac kako se to kome svidi.

"To vam je bio slučaj s Tevezom. Nismo mogli doći do dogovora jer je njegova plata preveliki uteg za nas. To neka bude poruka svima koji misle da će lako uzeti novac PSG-u", poentirao je Talijan na kraju razgovora.