Nogomet
0

Ancelotti: Nije bilo spektakularno, ali spremni smo za El Clasico

Totalsport
Carlo Ancelotti (Foto: EPA)
Carlo Ancelotti (Foto: EPA)
Trener Real Madrida Carlo Ancelotti pohvalio je defanzivnu igru svoje ekipe koja je u subotu u 28. kolu Primere došla do pobjede na gostovanju kod Malage (1-0).

Još je jednom čovjek odluke bio Cristiano Ronaldo, a Madriđanima je ovo 18. uzastopna prvenstvena utakmica u kojoj nisu poraženi. Na vrhu tabele imaju tri boda više od Atletica i sedam od Barcelone koja je odigrala utakmicu manje.

Ancelotti je nakon dvoboja u Malagi osjetio veliko olakšanje budući da su domaći nogometaši u drugom poluvremenu napravili veliki pritisak i ozbiljno prijetili njegovom timu.

"Bila je ovo vrlo teška utakmica jer nas je Malaga jako pritisnula. Imali smo i mi prilike za drugi pogodak, ali nije bilo sreće. A bez drugog gola smo patili. Nije ovo bila naša najbolja utakmica, ali pokazali smo defanzivnu snagu. Rezultat je dobar i iznimno važan", rekao je talijanski stručnjak i dodao:

"Ne možete uvijek pobijediti s 2-0 ili 3-0. Borili smo se i to me čini sretnim. Nije ovo bila spektakularna utakmica, ali nije ni naša najgora. Nedostajao nam je zadnji pas".

Pred Realom je sljedećeg vikenda sudar protiv najvećeg rivala Barcelone. Pobjeda na Santiago Bernabeuu bi predstavljala veliki korak prema naslovu.

"Imamo sjajan stav i spremni smo za El Clasico", zaključio je Ancelotti.