Tuttosport
0

Ancelotti: Milan će se mučiti bez Kake

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U razgovoru za talijanski dnevnik Tuttosport talijanski strateg na klupi Chelseaja Carlo Ancelotti progovorio je o dometima svog aktuelnog i bivšeg kluba.

Ancelotti je na ljeto napustio kormilo Milana nakon osam godina i preuzeo Chelsea, na čijoj je klupi dosad nakon osam odigranih kola u Premiershipu upisao sedam pobjeda čime londonski klub zauzima čelo tabele.

I dok Chelsea sjajno gura pod njegovim vodstvom, Milan oslabljen odlaskom brazilskog asa Kake (u Real Madrid), muči se u talijanskom prvenstvu pod vodstvom Leonarda.

  • Momci su jako motivisani od početka sezone i igraju sjajno. Često se čujem i s Romanom Abramovičem (vlasnikom Chelseaja) i rekao mi je da je zadovoljan s onime što radimo i da ga naš nogomet zabavlja – rekao je Ancelotti, koji će ove sezone pokušati osvojiti sve što se osvojiti da s “bluesima”.

  • Ne znam koji bi mi naslov bio draži. Moj Chelsea želi osvojiti sve trofeje, i prvenstvo i Ligu prvaka i FA Cup.

Što se tiče rezultata bivšeg kluba, koji je nakon sedam kola u Seriji A na poražavajućem 12. mjestu, Ancelotti “rossonerima” ne predviđa blistavu budućnost.

  • Iskreno, nisam očekivao da će biti tako nisko na tabeli. Mislim da je volja i želja za uspon prema vrhu tu, ali bez Kake...