AS
0

Altintop nova meta Real Madrida

Totalsport
Hamit Altintop
Hamit Altintop
Kako piše madridski dnevnik AS, čelnici Reala bacili su oko na još jednog nogometaša koji hljeb trenutno zarađuje u Njemačkoj.

Radi se o 28-godišnjem veznjaku Bayerna Hamitu Altintopu kojem ovo ljeto istječe ugovor s bavarskim klubom, tako da njegov transfer ne bi trebalo biti teško realizovati. Iako Altintop ove sezone u Bayernu nije bio u prvom planu, trener Reala Jose Mourinho bi želio pojačati svoj vezni red svestranim igračem koji je sposoban igrati na više pozicija, a turski reprezentativac mu se čini kao vrlo dobro rješenje.

Iako će Altintop na ljeto moći slobodno napustiti Bayern, Madriđani će, tvrdi AS, ipak razgovarati s Bavarcima kako ne bi dodatno narušili odnose dva kluba koji su uzdrmani još 2009. kad Nijemci nisu željeli pustiti Francka Riberyja na Santiago Bernabeu.

Čini se da će Real tako i drugo ljeto zaredom u potrazi za pojačanjima svratiti do Njemačke. Već se danima spominje da je posao dovođenja Nurija Sahina, još jednog turskog reprezentativca rođenog u Njemačkoj i člana Borussije Dortmund praktično završen, a lani su, podsjetimo, došli Mesut Özil (Werder), također Turčin, ali njemački reprezentativac, te Sami Khedira (Stuttgart).