Nogomet
2

Allegri: Ovo je isti Milan kao i prije

Totalsport
Massimiliano Allegri (Foto: AFP)
Massimiliano Allegri (Foto: AFP)
Milanov trener Massimiliano Allegri inzistira kako se igra njegove ekipe protiv Celtica nije razlikovala od one u prijašnjim utakmicama usprkos visokoj 3-0 pobjedi na Celtic Parku.

Sinoć je Milan u utakmici Lige prvaka slavio u Glasgowu po prvi put nakon 1969. godine, te je time prekinuo niz slabih rezultata. Naime, u talijanskom nogometnom prvenstvu nakon 13 kola Rossoneri zauzimaju tek 13. mjesto na ljestvici s tek tri pobjede, a u prošlom su kolu odigrali kod kuće protiv Genoe tek 1-1 s igračem više.

"Ovo me tjera na smijeh, jer kada izgubimo ljudi kažu da je ekipa katastrofa. Ista smo ekipa kao i prije mjesec dana. Ovo je i dalje dobra ekipa sa svojim kvalitetama i manama", rekao je Allegri.

"Kada smo vodili 1-0 Celtic je imao veliku priliku izjednačiti, a mi smo odmah potom postigli naš drugi gol. Ako pogledate sve prilike koje smo imali protiv Genoe onda je ta utakmica trebala završiti 3-0, a ne 1-1. To je nogomet. Ponekad se ključni trenutak okrene na vašu stranu, ponekad protiv vas. Sreća je ključan dio sporta", dodao je Milanov trener čija će ekipa osigurati plasman u osminu finala Lige prvaka izbjegne li u posljednjem kolu poraz od Ajaxa na San Siru.