"Želim stati kad budem na vrhu"
0

Allegri: Očekujem Ibrahimovića u najboljem izdanju

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Trener nogometaša Milana Massimiliano Allegri vjeruje da će se švedski napadač i reprezentativac Zlatan Ibrahimović vratiti nastupima u Seriji A s pobjedničkim mentalitetom.

"Starim. Više nemam onaj motiv kao što sam imao nekad. Više sam uživao u nogometu prije nekoliko godina. Sada je to više rutina, premda i dalje volim igrati. No, definitivno se ne vidim na terenu sa sijedim vlasima. Želim stati kad budem na vrhu", nedavno je izjavio Ibrahimović.

Trener branitelja naslova prvaka u Seriji A zbog toga uopće nije zabrinut.

"Siguran sam da će se Ibrahimović vratiti s velikom željom i strašću za pobjedama. Svaki igrač u našoj ekipi mora biti spreman za pružanje svog maksimuma", rekao je Allegri.

Ibrahimović se u ponedjeljak vraća iz tabora švedske reprezentacije u Milan, budući da je suspendiran i nema pravo nastupa u posljednjoj utakmici Švedske u eurokvalifikacijama, u utorak protiv Holandije.

Šveđanima je to ključan meč za osvajanje drugog mjesta u skupini i odlazak u dodatne kvalifikacije, pa su od Milana tražili ostanak Ibrahimovića u kampu reprezentacije zbog boljeg ozračja i atmosfere. No, Milan je taj zahtjev odbio.

Dopredsjednik talijanskog nogometnog diva Milana, Adriano Galliani, odbacio je sugestije kako bi to dodatno moglo pokvariti Ibrahimovićevo raspoloženje.

"Ne znam tko to ima koristi kada širi nekakve glasine o navodnim problemima s Ibrahimovićem, jer njega uopće ne muči što se mora vratiti u svoj klub", tvrdi Galliani.