Komična situacija
25

Allegri nogom udario igrača Juventusa u zadnjicu, njegova bolna grimasa privukla pažnju

K. H.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Trener Juventusa Massimiliano Allegri našao se u centru pažnje medija u Italiji nakon meča protiv Torina i izuzetno važne pobjede od 1:0 jer je u drugom poluvremenu udario svog igrača Federica Bernardeschija nogom, nakon čega je ovaj napravio bolnu grimasu.

Pomenuta situacija desila se sredinom drugog poluvremena pri rezultatu 0:0 kada je Allegri tokom jednog auta za njegov tim udario Bernardeschija nogom u zadnjicu, što očigledno nije bilo previše blago pa je krilni napadač Juventusa napravio bolnu grimasu.

[TWITTER]1444376165154754563[/TWITTER]

Očigledno je da je Allegri svog igrača udario na nezgodno mjesto, što mu vjerovatno nije bila želja, a ova situacija ubrzo je postala popularna na društvenim mrežama. Jasno, trener Stare dame izazvao je puno više šaljivih nego negativnih komentara, a posebno jer je Juventus na kraju ostvario pobjedu.

[TWITTER]1444353559705817093[/TWITTER]

Trijumf Staroj dami donio je Manuel Locatelli u 86. minuti, čime je ovaj tim upisao treću uzastopnu pobjedu i približio se vodećim ekipama.

Sada je Juventus na osmoj poziciji sa 11 osvojenih bodova, sedam manje od Napolija koji danas igra svoj meč 7. kola u gostima protiv Fiorentine.