Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alarmantno zaista. Kako će sad platiti silne šiše koje puše po čitav dan.
Auu sto im ga slozi okanica hahaha
Vjerujem da je Incko zabrinut.
alarmiran sam
Tamam pa da i zvanično postanu amateri. Prije podne rad a onda trening i utakmica u slobodnom vremenu. To je baš taj nivo.
Evo placem vec tri dana...
baustela siri ruke.
Koga još boli neka stvar za fudbalerima "šaban" lige kod ovolikih problema?! Taj NS BiH kako je formiran nikad nije korektno poslovao, naprotiv, tamo ih ima i za zatvora oduvijek. A svaki fudbaler ako je zaista dobar naći će neku nafaku, samo treba raditi.
I, šta je sad problem? Korona? Pa takvi su im bili ugovori kada su ih potpisivali prije 2-3 godine. Postali bi slobodni igrači svakako. Mogu i sada produžiti ugovor ako postoji interes. Zdravoooo
Takvih je 90% ugovora. Zbog nestabilnih financija u klubovima, igrači potpisuju ugovore na 6 mjeseci, godinu max.
Tako ti je to kad nasi klubovi kupuju strane igrace ko da su Real Madrid. Svakih 20 godina P.Liga proizvede jednnog Dzeku.
Ako hoće ko od njih termin fudbala nek se javi
30.000 Radnika ostalo bez posla i bez egzistencije, bez mogucnosti otplate kredita i nabavke hrane itd, a vama alarmantno sto ovi glumci nece moci naplatiti mjesecno trcanje po desetke hiljada KM?
@DexterMorgan kad se zagovna.. uzdaj se vise u porodicu.. pusti se drzave i pomaganja iste
treba biti spreman radit stagod se dohvatis.. a ovi sminkeri sto bi da im neko nesto servira.. bilo bi lijepo da im drzava ni ne pomogne
ionako se ne igra ukinite lige kako je moguce da u savezu nema ni jedno fudbalsko ime e to postavite pitanje
Ma bas je alarmantno.To je vec odavno postalo dosadno.Ko je uzeo paru je uzeo od lopte nema vise nista TROPA.
Stvarno je ALARMANTAN,evo ja se sav tresem,ne znam hocu li moci zaspat nocas,a tek sutra valja deverat. Sta mi uradiste
ALARMANTAN PODATAK : boli me uvo
MA PUCA MI KLINAC ZA FUDBALERE!