|

Aktivnosti na stvaranju evropskog FK Sarajevo

Aktivnosti na stvaranju evropskog FK Sarajevo
0
F
FENA
15.6.2006. u 15:26
0
komentara
0

dijeljenja
Aktivnosti na stvaranju evropskog FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo osvajanjem drugog mjesta u prošloj takmičarskoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, nakon trogodišnje pauze ponovo je izborio nastup na evropskoj sceni.
U godini u kojoj klub slavi jubilej - 60. godina djelovanja, Uprava je ambiciozno započela obimne pripreme na obilježavanju ovog značajnog događaja, te pokrenula aktivnosti da ekipa s Koševa što spremnije dočeka nastupe u pretkolu Kupa UEFA (žrijeb 23. juna).

Tim povodom, organizirana je promotivna pres-konferencija, koja je za cilj imala upoznavanje javnosti, posebno simpatizera FK Sarajevo o svim planiranim aktivnostima, koje očekuju klub u narednom periodu.

Na pres-konferenciji čelnici kluba, predsjednik Hajrudin Šuman i njegov zamjenik Mensud Bašić govorili su o ostvarenim marketinškim kontaktima, te najavili izdavanje prigodne jubilarne poštanske markice s obilježjima FK Sarajevo, zatim štampanje CD-a s pjesmama posvećenim Gradu Sarajevu i Klubu, prigodne brošure, kao i organiziranje Bordo večeri u vidu koncerta na kojoj bi se pojavila eminentna imena naše estrade.

Šef stručnog štaba Husref Musemić pozvao je sve prijatelje i članove kluba da daju svoj puni doprinos da Sarajevo bude organiziraniji klub, da igra bolje i postiže bolje rezultate.

"Prije tri dana počeli smo pripreme s određenim problemima, ali to je sastavni dio problema okruženja u kojem živimo. Svi zajedno pokušat ćemo da iznađemo najbolje rješenje da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje", kazao je Musemić.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.