Jose Mourinho
0

"Ako treba, sam ću platiti Ibrahimovićev ostanak"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Interov portugalski trener Jose Mourinho pokušao je smiriti medijsku buru vezanu oko švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića nakon njegove izjave da želi napustiti milanski klub.

Nedavno je Ibrahimović izjavio za britanski Eurosport kako ima “želju za nekim novim izazovom”, te da je došlo vrijeme kada bi htio “probati nešto drugo” i zaigrati u nekoj drugoj ligi.

  • Znam već dulje vrijeme za ovaj razgovor i mislim da u njemu nema ničega čudnoga. Ibrahimović nije rekao ništa drugčije nego li to govore Kaka ili Carlos Tevez. I ja kažem jedan dan da želim osvojiti Premiership i “scudetto”, a onda drugi dan da želim pokoriti španjolsku ligu. Netko bi nakon takve moje izjave odmah napisao da napuštam Inter, ali ja ću 100% i sljedeće sezone biti ovdje - rekao je Mourinho.

  • Ibrahimović je u intervjuu rekao da je sretan u Interu, ali da bi jednog dana želio isprobati drugačiji stil nogometa. Mislim da u tome nema ničega čudnoga. On će ostati u klubu. Ako ga predsjednik zaista želi prodati, onda ću ga ja kupiti osobno. Spreman sam dati do 10 milijuna eura - dodao je portugalski strateg.