Fabregas upozorio Van Persija
0

"Ako sad ne odeš, ostaješ u Arsenalu do kraja karijere"

Totalsport
Fabregas i Van Persie
Fabregas i Van Persie
Bivši kapiten Arsenala Cesc Fabregas (24) sinoć je upozorio aktuelnog kapitana Topnika Robina van Persija (28) oko njegove budućnosti u klubu s Emiratesa.

Van Persiju aktualni ugovor s Arsenalom istječe na kraju sljedeće sezone, a u klubu se boje da bi mogli izgubiti ponajboljeg nogometaša kluba na način na koji su ovog ljeta ostali bez Samira Nasrija nakon što je ušao posljednju sezonu ugovora i odbio potpisati produženje.

Fabregas, koji je u Arsenal stigao kao 16-godišnjak iz Barcelone i ovog se ljeta vratio u matični klub uz odštetu od 34 miliona eura, nije baš uvjeren da će Van Persie potpisati produženje koje mu klub nudi.

"Ne znam hoće li ga uspjeti zadržati. To je njegova odluka. U ovoj dobi, ako želi otići ovo je njegova posljednja prilika, a ako želi ostati onda će to i učiniti i penzionisati se u Arsenalu.", prenosi The Sun Fabregasove riječi.

"Vidjet ćemo što će odlučiti, ali bio je vrlo odan Arsenalu čitav niz godina. On je ključan igrač i navijači ga obožavaju.", dodao je Cesc.

Ove sezone Van Persie briljira i u 13 utakmica zabio je 13 golova.

"Ima zasad sjajnu sezonu. Nadam se da će tako biti cijele sezone. Nažalost, kada sam ja bio ondje nikad nije cijelu sezonu bio bez ozljede."