Traži ideje za budućnost
247

Aguero s djevojkom pronašao mir u Argentini i posvetio se stvarima za koje nije imao vremena

D. P.
Aguero je na porodičnom okupljanju zadužen za roštilj (Foto: Instagram/Sofi Calzetti)
Aguero je na porodičnom okupljanju zadužen za roštilj (Foto: Instagram/Sofi Calzetti)
Proslavljeni argentinski nogometaš Sergio Aguero otputovao je u domovinu i pronašao mir s porodicom nakon što je primoran završiti karijeru ranije nego što se nadao.
Suze Sergija Aguera prošle sedmice rastužile su svijet nogometa. Argentinac, koji je s Manchester Cityjem pet puta bio prvak Engleske, morao je objaviti kraj bogate karijere zbog srčanih problema.

Aguero je u oktobru zbog problema s disanjem izašao tokom utakmice Barcelone i Alavesa, a onda je ustanovljeno da ima ožiljak na srcu od neidentifikovanog virusa kojeg je nekada tokom života prebolovao, ali koji je ostavio posljedice. Zbog toga je morao prekinuti karijeru na zahtjev doktora.

Međutim, argentinski napadač je brzo pronašao "mir" i nove zanimacije. S djevojkom Sofijom Calzetti otputovao je u rodnu Argentinu gdje odmara u društvu porodice.

Aguero je proteklih dana obilazio atraktivne lokacije u Buenos Airesu, a putem društvenih mreža pokazao je i da je "majstor" za roštiljem.

Aguero u društvu porodice (Foto: Instagram)
Aguero u društvu porodice (Foto: Instagram)

Djevojka Sofia je na Instagramu podijelila nekoliko zanimljivih fotografija s porodičnih druženja u Buenos Airesu i čini se da Aguero polako zaboravlja na tužne trenutke koji su ga odvojili od nogometa.

Međutim, i dalje nije poznato čime će se Aguero profesionalno baviti nakon nogometa, kao ni gdje će živjeti u budućnosti. Za sada, odlučio je da neko vrijeme provede u društvu porodice u rodnoj Argentini, a nakon toga donijet će odluku o daljoj budućnosti.