Izjave nakon meča
26

Adžem nezadovoljan igrom Željezničara, Sablić žali za izgubljenim bodovima

Piše: K. H.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Trener Željezničara Admir Adžem bio je nezadovoljan i pored remija njegove ekipe protiv Širokog Brijega rezultatom 1:1 dok je s druge strane njegov kolega Goran Sabližć istakao da žali zbog izgubljenih bodova.

Podsjećamo, Široki Brijeg je do posljednje minute imao vodstvo od 1:0, a onda je golman Željezničara Vedran Kjosevski pogodio za 1:1 i veliki bod Plavih. Nakon meča, Adžem je kazao da nije zadovoljan prikazanim na terenu.

"Nisam zadovoljan igrom, nismo igrali onako kako smo trebali. Na kraju smo postigli pogodak, možda nam vratilo ono iz Mostara kada smo mi primili pogodak. Mora se priznati da je Široki Brijeg bila bolja ekipa u ovoj utakmici, a mi se moramo zamisliti šta i kako", rekao je Adžem, pa nastavio:

"Jako je težak raspored, treba se što prije oporaviti i pripremiti za nove utakmice", završio je trener Željezničara.

S druge strane, Goran Sablić je kazao da žali zbog izgubljenih bodova i da je njegova ekipa mogla ranije odlučiti pobjednika.

"Kad zumiram čitavu utakmicu, ostaje žal zbog ovakvog primljenog pogotkajer nismo uzeli puni plijen. Mislim da smo se dobro postavili, da smo bili bolji protivnik i da smo na vrijeme trebali odlučiti pobjednika. Na kraju nismo uspjeli, primili smo gol nakon greške u posljednjim minutama i na kraju je veliki pritisak Željezničara rezultirao remijem", kazao je Sablić.

U sljedećem meču Široki Brijeg igra protiv Radnika dok Željezničar očekuje gradski derbi protiv Sarajeva.