Remi u Vitezu
60

Adžem: Izgubili smo dva boda, na kraju meča nam se uvukla nervoza

Piše: K. H.
Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba
Trener Željezničara Admir Adžem bio je nezadovoljan zbog igre njegove ekipe u prvom poluvremenu u meču protiv Viteza koji je završen rezultatom 1:1, dok je Ivica Bonić istakao da će osvojeni bod protiv Plavih donijeti prijeko potrebno samopouzdanje pred nastavak sezone.

Bonić je nakon meča rekao da je zadovoljan igrom u prvom poluvremenu te da se nada puno boljoj igri Viteza u nastavku prvenstva.

"Mogu biti prezadovoljan igrom u prvom poluvremenu jer smo bili u svim segmentima bolji od Željezničara. U drugom poluvremenu smo pali, oni su kao kvalitetnija ekipa izvršili nekoliko izmjena, stvorili nam pritisak i napravili probleme, ali smo mi s našim izmjenama zadržali ovaj bod. Ja se nadam da će nam ovaj bod donijeti samopouzdanje i da ćemo nastaviti igrati ovako, ako ne i bolje u nastavku prvenstva", rekao je Bonić nakon meča.

S druge strane trener Željezničara je rekao da je njegova ekipa u ovom meču izgubila dva boda, a posebno je nezadovoljan igrom iz prvog poluvremena.

"Mi smo u ovom meču svojom krivicom izgubili dva boda. Jako smo loše ušli u meč i prvo poluvrijeme smo odigrali katastrofalno, dok je ekipa Viteza igrala onako kako jedino može. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, postigli pogodak i propustili nekoliko dobrih prilika. Na kraju nam se uvukla nervoza, počeli smo preskakati igru i nismo uspjeli postići pobjedonosni pogodak. Žao mi je zbog katastrofalnog prvog poluvremena, a ja čestitam Vitezu na odigranoj utakmici i osvojenom bodu", kazao je trener Željeničara Adžem.

Podsjećamo, Vitez je u vodstvo stigao u prvom poluvremenu golom Livaje, da bi konačnih 1:1 postavio Ubiparip u nastavku meča.