Trener Željezničara
120

Adžem: Čast i zadovoljstvo je biti na čelu najtrofejnijeg kluba u državi

Klix.ba
Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba
Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba
Fudbalski klub Željezničar danas je dobio novog šefa stručnog štaba, a Slavka Petrovića je na klupi naslijedio Admir Adžem.

"Čast i zadovoljstvo je biti na čelu najtrofejnijeg kluba u državi. Zahvalio bih se ljudima u klubu koji su mi dali šansu i koji vjeruju u mene. Svojim radom ću opravdati to povjerenje. Želim da ostvarimo zajedničke ciljeve koje klub ima i da obradujemo armiju navijača. Nadam se da ćemo imati mnogo razloga za radost", kazao je Admir Adžem.

Sportski direktor kluba Aldin Čenan je izjavio kako je Adžem pravi izbor za trenera.

"Adžemov rad se vidi kroz igru juniora koji su u tri zadnje godine osvojili dvije titule. Također, i sa kadetima je bio prvi. Raduje me što voli i želi kroz igru imati više igrača u završnici. Juniori koji su nedavno potpisali za prvi tim su odrasli uz Adžema što je veliki plus. Mislim da je on trener koji odlično poznaje svu našu djecu i drago mi je da će dobiti priliku da pokaže svoje trenerske kvalitete", rekao je Čenan i dodao:

"Znam da poznaje naš prvi tim jer je konstantno tu, a to je u ovom momentu jako bitno i nadam se da će brzo pohvatati konce. Zaista mu želim svu sreću od srca", izjavio je Čenan.