Joana Machado
0

Adrianova bivša: Nemam više snage pomagati mu

Totalsport
Adriano, Interov nogometaš nedostupan javnosti od zadnje utakmice reprezentacije Brazila protiv Perua u Porto Alegreu, održane 1. aprila, svakim danom sve više puni medijski prostor.

Ne čini to igrama, već ignorantskim načinom ponašanja zbog kojeg se nije niti vratio u Italiju, gdje s vodećom momčadi prvenstva treba odraditi sezonu do kraja. Interov trener Jose Mourinho izjavio je da više na njega niti ne računa, no nitko točno ne zna što je zadržalo Adriana u domovini. Slika ipak poprima jasnije konture nakon istupa u javnosti njegove bivše djevojke.

  • Adriano ima osobnih problema, ali oni nisu povezani s drogom. Drogu nikada nije konzumirao, Inter često pregledava svoje nogometaše, a Adriano je i sada spreman pristupiti testu. Istina je da on ima mnogo mana, baš kao i svi, međutim, posjeduje i vrline kojima se mnogi ne mogu podičiti. Teško je biti Adriano, a sada je i upao u probleme. Ne radi se o porodičnom problemima, već je stvar osobne prirode i o njoj ja neću govoriti. Stvari su to koje se događaju svima. Trenutačno punimo njegove baterije kako bi se mogao vratiti u Italiju i sve razjasniti - pomalo zakopčan ostao je Brazilčev agent Gilmar Rinaldi.

Više od njega je zato u razgovoru za O Dia rekla Adrianova bivša djevojka, očiti razlog nogometaševa zadržavanja u domovini.

  • Adriano se izgubio i potrebna mu je pomoć da se pronađe, no ja za to više nemam snage - tvrdi Joana Machado.

Nagađa se da se Adriano sakriva kod prijatelja iz djetinjstva u Rio de Janeiru.

  • Njegova me zabrinuta majka zamolila da joj pomogne, pa sam ga ondje tražila u više navrata. Svakako mogu reći da nije na drogama, njegov je jedini porok pivo, no tko ga ne voli popiti. Najluđe što sam za njega napravila jest da sam ostavila svoje dvoje djece i došla živjeti s njime u Milan. Nije mi ništa dao za uzvrat i omalovažavao me - objašnjava Machado.

Pretpostavlja se da je par okončao svoju vezu nakon što je Adriano u Riju u svom apartmanu organizirao zabavu na koju je pozvao nekoliko manekenki, ali ne i svoju djevojku.

  • On ima 27 godina i malo je prestar da bih ja vodila brigu o njemu. Imam već dvoje djece za koje moram brinuti. Adriano ima sve što mu omogućava da bude sretan u životu - novac i divnu obitelj, no on se osjeća dobro samo u favelama. Ondje može hodati bosonog, ondje nije L’Imperatore - zaključila je Adrianova sada već bivša djevojka.