Nogomet
0

Adriano: Živ sam i zdrav

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Interov napadač i brazilski reprezentativac napokon se oglasio nakon niza kontroverzi koje su zadnjih dana objavljene u štampi o njegovoj sudbini.

Nakon kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, koju je Brazil igrao protiv Perua (3-0), Adriano je trebao sjesti u avion i vratiti se na Apeninski poluotok, a nakon što to nije učinio počelo se pisati o njegovim raskalašenim noćima, osobnim problemima, pa čak i smrti.

Interov trener Jose Mourinho izjavio je da više na njega niti ne računa, no nitko tačno ne zna što je zadržalo Adriana u domovini. Brazilski dnevni list Lance tvrdi da se Adriano zasitio nogometa te da je izgledan kraj njegove karijere. Isto je to, dodaje se, već priopćio selektoru reprezentacije Carlosu Dungi nakon utakmice protiv Perua.

Meia Hora donosi Brazilčevu izjavu, nakon koje je i dalje nejasno zbog čega je ostao u svojoj domovini.

  • Ljudi su mislili da sam umro, toliko je tužnih stvari rečeno o meni. No, eto me kod kuće s obitelji, živ sam i zdrav. Sve je u redu, dobro sam. U posljednje vrijeme našao sam se u Italiji u stanovitim teškoćama, ali ne bih detaljnije o tome. Jedino vas uvjeravam da ništa od svega ovoga nema nikakve veze s okončanjem moje veze s Joannom Machado - rekao je Adriano.

Iako ga, kada se i ako se uopće vrati u Italiju, vjerojatno očekuje ''oluja'', Adrianova majka Rosilda vjeruje da će sve završiti dobro.

  • Molim se za svog sina. Činim sve što mogu da mu pomognem. Uz pomoć Boga i obitelji, svi problemi bit će riješeni – kaže majka.