{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Adnan Zildžović novi trener Mladosti, debituje protiv Radnika

Klix.ba
17.8.2018. u 14:10
6
0
Adnan Zildžović novi trener Mladosti, debituje protiv Radnika
6
Adnan Zildžović novi trener Mladosti, debituje protiv Radnika
Zildžović na predstavljanju (Foto: Mladost)
Adnan Zildžović je novi trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
Rođen je 28. oktobra 1969. godine u Brčkom, posjeduje UEFA Pro licencu, a skoro cijelu dosadašnju trenersku karijeru proveo je u Sloveniji te je samo jedan period radio i u Albaniji. Vodio je Krško, Krku, Belu Krajinu, Dravu Ptuj, Radomlje i albanski Bylis Ballsh.

U kratkom razgovoru za klupsku press službu novi trener je izjavio kako je gledao već utakmice Mladosti u ovoj sezoni i da ekipa ima puno više potencijala nego što to pokazuje.

Za klub je rekao da je izuzetno zdrav i da ima svijetlu budućnost te da je siguran da su problemi koje ima trenutno prolazna faza koja mora završiti što prije.

"Mladost kao kolektiv je klub koji se uopće ne bi smio boriti za opstanak, mi imamo sve uslove za puno više od toga, ali situacija sada je takva kakva je. Pokazat ćemo na terenu da smo puno više od ovog sada, moramo raditi, raditi i raditi, podići ekipu u svakom smislu i krenuti naprijed. Pred nama je puno posla, ali možemo bolje, moramo bolje i hoćemo bolje", rekao je Zildžović, koji će debitovati na klupi na meču protiv Radnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: