Nogomet
0

Adebayor Milan uporedio s Beyonce

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Arsenalov togoanski napadač Emmanuel Adebayor (25) prošlog je ljeta bio meta talijanskog nogometnog giganta Milana, ali su u londonskom klubu odbili njihovu dvadesetak miliona eura tešku ponudu.

Danas Adebayor ističe da je zadovoljan u Arsenalu i da ga nema namjeru napustiti, ali također ne skriva koliko mu je Milanova ponuda laskala. Štaviše, povukao je zanimljivu usporedbu s poznatom atraktivnom pop i R&B pjevačicom Beyonce Knowles.

  • Jako sam sretan u Arsenalu, ali iskreno govoreći, jako me usrećilo i kada sam čuo da me Milan, jedan od legendarnih svjetskih klubova, želio dovesti u svoje redove. Za mene je to bilo nešto posebno. Bilo je to kao da zaljubljenom momku kažete da ga je zvala Beyonce – rekao je Adebayor za ESPN i nastavio:

  • Menadžeri su mi rekli da me Milan traži, ali sretan sam što i dalje igram za Arsenal. Jako sam zadovoljan u Londonu i nemam razloga za odlazak.

Prema predstojećem prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu Adebayor gleda s optimizmom, ali i oprezom.

  • Volimo igrati svoj nogomet s puno dodavanja i loptom na travi. Čim inicijativu i posjed lopte prepustite Manchesteru, tada ste mrtvi. Mi moramo preuzeti kontrolu lopte jer nas tada igrači poput Rooneyja, Ronalda i Giggsa ne mogu ugroziti. Ako Manchester kontrolira loptu, onda lako možete napustiti teren s četiri, pet , šest ili čak sedam golova u mreži.