Nogomet
0

Adebayor još uvijek čeka Milanov poziv

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nogometaši engleskog Manchester Cityja su krenuli prema Južnoafričkoj Republici gdje će obaviti prvi dio priprema za nadolazeću sezonu.

Na tom putu su zastali u Abu Dhabiju, sjedištu njihovih vlasnika iz korporacije Abu Dhabi United Group, gdje ih je dočekao šeik Mansout Bin Zayed.

Prilikom susreta su nogometaši Manchester Cityja, pa tako i nova pojačanja Carlos Tevez, Roque Santa Cruz i Garreth Barry, dobili na poklon satove Francka Müllera, čija je pojedinačna vrijednost oko 170 hiljada britanskih funti.

Na tom putu nije Emmanuel Adebayor, 25-godišnji togoanski napadač i član Arsenala, koji je po svim navodima na milimetar do dolaska u ovaj klub.

Naime, već je, navodno, prošao liječničke preglede u Manchester Cityju, a Arsenal je prihvatio ponudu od 22 miliona funti.

Posao ipak još uvijek nije zgotovljen, a kako pišu talijanski mediji nije iz jednog razloga. Adebayor se još uvijek nada da će ponudu u Arsenal poslati Milan, koji ga traži od siječnja ove godine. Po tim napisima Adebayor bi mnogo radije igrao u talijanskoj Seriji A.