Očekuju ga pretrage
27

Abid Mujagić napustio mostarsku bolnicu i vratio se u Tuzlu

N. K.
Abid Mujagić (Foto: Facebook)
Abid Mujagić (Foto: Facebook)
Slobodin nogometaš Abid Mujagić u toku noći napustio je mostarsku bolnicu u kojoj je završio nakon što mu je pozlilo na utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i tuzlanskog kluba.
"Stigao sam jutros u Tuzlu. Hvala Bogu sad je sve u redu. Posljednja dva dana sam se loše osjećao, odnosno imao sam tegobu prilikom disanja. Isto se ponovilo i na jučerašnjoj utakmici. Kada sam izašao iz igre jednostavno nisam mogao doći do daha. Hvala Bogu sve se dobro završilo i želim se ovim putem zahvaliti osoblju mostarske bolnice", rekao je Mujagić za portal Klix.ba.

Podsjetimo, Mujagić je igrao do 66. minute utakmice, a nakon izlaska iz igre nije se dobro osjećao te mu je pozlilo zbog čega mu je pružena pomoć u svlačionici.

Reagovala je i Hitna pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu Dr. Safet Mujić. Pri tome je ispraćen aplauzima od igrača obje ekipe.

Mujagić će u narednom periodu biti podvrgnut detaljnjim ispitivanjima kako bi se saznalo zbog čega mu je pozlilo pa trenutno nije poznat termin njegovog povratka na teren.